Wanneer je bij ons een opleiding volgt, dan heb je de mogelijkheid om direct tijdens een eerste opleidingsjaar bij een bedrijf aan de slag te gaan.
We maken een combinatie tussen werk en stage. In veel gevallen kan een student namelijk voor een betaalde stage kiezen.

In de winter werken vrijwel al onze studenten bij een skischool in Oostenrijk.  Tijdens je werk als skileraar wordt je begeleid in je ontwikkeling. Als opleiding bemiddelen wij in het vinden van betaalde stages bij skischolen in Oostenrijk.

Per student bekijken we wanneer er tijdens de ingeplande stage-periodes stage gelopen wordt. In de winterperiode kun je bijvoorbeeld 4 volle maanden aan de slag bij een skischool. Echter, je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 6 weken in de winterperiode stage te lopen.
In de zomermaanden is dat vergelijkbaar. Je kunt dan 3 volle maanden naar het buitenland. Je kunt ook een deel van de zomer periode stage lopen. Uitgangspunt is steeds te kiezen voor dat, wat jou als student gaat helpen om je verder te ontwikkelen.Een goeie werkplek biedt mogelijkheden om te ontwikkelen, terwijl je vergoed wordt voor werkzaamheden die je al verricht. Wij zijn van mening dat opleiden en praktijkervaring hand in hand gaan. Uitgangspunt is dat je al tijdens de opleiding geld gaat verdienen met afgeronde delen, zoals een instructeurslicentie. Vandaar dat we samenwerken met bedrijven die reeds tijdens de studie deze mogelijkheid bieden.

alt


 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

MBO4Nederland
heeft het keurmerk
van de NRTO:
nrto_keurmerk_jpeg.jpg - 13.20 KB

nrto-logo website 2.jpg - 11.35 KB

Algemene
Voorwaarden

Gedragscode

Partners:

 

 


 

you tube 3.jpg - 2.74 KB

facebook 3.jpg - 2.54 KB