MBO4Leisuresports is een particulier opleidingsinstituut. We bieden (door het ministerie erkende) opleidingen Sport en Bewegen aan.

Een school die je niet ervaart als school.
Wij zien dat veel jongeren een tegenzin ontwikkeld hebben voor het leren van schoolse zaken. En dat, terwijl ze wel kunnen genieten in andere situaties waarin geleerd wordt. Bijvoorbeeld in bewegingssituaties waarin geleerd wordt. In die situaties wordt veel meer geleerd dan alleen het bewegen zelf. Vanuit dat perspectief zoeken we ernaar om studenten te laten beleven dat het gaaf is om te leren.MBO4Leisuresports is een kleine school.  Die kleinschaligheid maakt dat er veel mogelijkheden ontstaan om maatwerk te bieden, anders dan bij de grote roc-opleidingen voor sport en bewegen. We vinden het waardevol als studenten ervaren dat het gaaf is wanneer opleiders zien en meegenieten wanneer je aan het ontwikkelen bent.

Hoe we dat doen is terug te lezen op deze site, maar ga je vooral ervaren als je met ons in contact komt. In een gesprek kunnen we je uitleggen hoe we naar leren kijken. Ook is er de mogelijkheid om mee te lopen. We willen een alternatief bieden voor traditioneel onderwijs waar veelal gewerkt wordt in grote groepen.

Kosten
De kosten voor de opleiding zijn per student verschillend. Deze kosten worden berekend op basis van het gekozen opleidingstraject. Studenten kunnen echter tijdens stages vaak een groot deel van de studiekosten terugverdienen. Per situatie kunnen we daarvan een goede berekening geven.

Studiefinanciering
Voor onze opleidingen bestaat recht op studiefinanciering.
De studiefinanciering voor mbo'ers verandert namelijk niet. De basisbeurs blijft.
Bekijk de website van duo: Studiefinanciering.

Een sportopleiding die je volgt om jezelf ook in algemene persoonlijk zin te ontwikkelen
De groep is heel bepalend voor een prettige omgeving om te ontwikkelen. We richten ons op een algemene persoonlijke ontwikkeling, die plaats vindt in situaties met anderen. Vanaf het begin kom je in een team, zowel binnen de opleiding, als op allerlei uitdagende werkplekken. Hoe je daar kunt functioneren en leren is onderdeel van de opleiding.

Informatie en open dagen
Je kunt op aanvraag een opleidingsdag meelopen. Neem daarvoor contact met ons op.

Vestigingen
Omdat we geen eigen gebouw hebben, worden de lessen op diverse locaties verzorgd. Het mooie daarvan is dat we op prachtige plekken komen, dat studenten uit heel Nederland komen en dat er veel opleidingsweken in de jaarplanning staan. Je zou kunnen zeggen; "we hebben een sportopleiding in Utrecht, een sportopleiding in Rotterdam, een sportopleiding in Amsterdam, een sportopleiding in Oostenrijk, in Frankrijk, in Zeeland, etc". Hoe dat zit lees je verder op de site.

Aanbod
We leiden op binnen de gebieden sneeuwsport, watersport en outdoor.
Binnen de sportopleiding is er dan aandacht voor skiën, windsurfen, kitesurfen, klimmen, outdoor, raften, etc.

Voor een beeld van onze sportopleiding bekijk:

you tube site.jpg - 3.34 KB facebook site.jpg - 3.25 KB

 

Door naar pagina 2: Over MBO4Leisuresports

Het verslag van werkzaamheden over 2016-2017 is opvraagbaar. Stuur daarvoor een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., met als onderwerp: verslag van werkzaamheden.

 

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

MBO4Nederland
heeft het keurmerk
van de NRTO:
nrto_keurmerk_jpeg.jpg - 13.20 KB

nrto-logo website 2.jpg - 11.35 KB

Algemene
Voorwaarden

Gedragscode

Partners:

 

 


 

you tube 3.jpg - 2.74 KB

facebook 3.jpg - 2.54 KB